Kastamonu da bir mahalle Kovid-19 nedeniyle karantinaya alındı | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

10 Mart 2026 - 23:47

Kastamonu da bir mahalle Kovid-19 nedeniyle karantinaya alındı

Kastamonu da bir mahalle Kovid-19 nedeniyle karantinaya alındı
Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 14:35

172 views

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde bir mahallede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca, son dönemde artan vaka sayıları nedeniyle Çaybaşı köyü Kadı Mahallesi’nin 14 gün karantina altına alınmasına karar verildi.

Giriş çıkışlara izin verilmeyen köyde, güvenlik ve taksim escort bayan sağlık ekipleri önlem aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Özgür Alantor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.