Başkan Mutlu Halk Pazarını gezdi | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

8 Aralık 2023 - 15:07

Başkan Mutlu Halk Pazarını gezdi

reklam
Başkan Mutlu Halk Pazarını gezdi
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2019 - 9:42

35 views
reklam

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu,  Kapalı Pazaryerine kurulan Halk Pazarını dolaştı.

 Zabıta birimleriyle birlikte, her Pazartesi ve Cuma günleri kurulan Halk Pazarını dolaşan Başkan Mehmet Eşref Mutlu, pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Baştan sona tüm pazarı dolaşan Mutlu, pazardaki fiyatları da inceledi.

Başkan Mutlu’nun ziyaretleri sonrası memnuniyetini dile getiren pazar esnafı ve vatandaşlar, “Halk ile iç içe bir başkan, istek ve sorunlarımızı kendisine iletebildik. Teşekkür ediyoruz” dediler.

Vatandaşların görüş ve istekleri bire bir dinleyen Başkan Mutlu, Ramazan Bayramı sonrası sahil kesimine Organik bağdat caddesi escort Pazar kuracaklarını söyledi.

Ramazan bayramı öncesi Cide Halk Pazarına bugün yoğun rağbet yaşandığı görüldü.

bağcılar escort
ankara escort
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam