Bunalıma giren üç çocuk babası, kendini astı! | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

12 Mayıs 2025 - 05:20

Bunalıma giren üç çocuk babası, kendini astı!

reklam
Bunalıma giren üç çocuk babası, kendini astı!
Son Güncelleme :

27 Haziran 2019 - 14:16

67 views
reklam

İstanbul’dan Kastamonu’nun Cide ilçesine tatil için gelen 3 çocuk babası, evinde kendini asarak intihar etti.

İstanbul’dan Kastamonu’nun Cide ilçesine tatil için gelen 3 çocuk babası, evinde kendini asarak intihar etti.. Şahsın, 9 ay önce eşinden ayrıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan tatil için memleketi Kastamonu’nun Cide ilçesine gelen üç çocuk babası 51 yaşındaki Mevlüt Yıldırım, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Şevki Eren Yatkın Sokak’taki evinde kendini asarak hayatına son verdi. Yakınları tarafından bulunan Mevlüt Yıldırım, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Annesi ve çocuklarıyla ikamet eden Mevlüt Yıldırım’ın, 9 ay önce eşinden ayrı yaşamaya başladığı ve bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

ümraniye rus escort

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ataşehir escort
maltepe otele gelen escort
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam