Cideli muhtarlardan İdlib'e 5 briket ev yardımı | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

20 Mayıs 2025 - 06:03

Cideli muhtarlardan İdlib’e 5 briket ev yardımı

reklam
Cideli muhtarlardan İdlib’e 5 briket ev yardımı
Son Güncelleme :

30 Haziran 2020 - 12:18

38 views
reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan İdlib Kampanyasına destek olmak isteyen Cideli muhtarlar , kaymakamlık aracılığı ile 5 adet briket ev yaptıracak.

Pandemi sürecindeki gayretleri ile birçok ilçeye örnek olan Cide’nin vefalı muhtarları, Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz’ün çağrısı üzerine bir günde aralarında 30 bin TL toplayarak İdlib’e 5 adet briket ev yapımı için katkıda bulundu.

Yardım için muhtarlara teşekkür eden Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz, “Büyük bir insani dramın yaşandığı İdlib’de İçişleri Bakanlığı aracılığıyla yapılacak briket ev kampanyasına, Cide halkı ve iş adamları ile biz de katılacağız. Pandemi sürecinde 6 bin 500 adet gibi rekor düzeyde gıda kolisini nasıl temin etti isek inşallah bu kez de evsiz kalmış insanlara, ev yapımı konusunda tüm Türkiye’ye örnek olacağımızı düşünüyorum” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam