Hindi Füme Nedir, Nasıl Yapılır? Hindi Füme Nasıl Yenir? | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

15 Mayıs 2022 - 11:46

Hindi Füme Nedir, Nasıl Yapılır? Hindi Füme Nasıl Yenir?

reklam
Hindi Füme Nedir, Nasıl Yapılır? Hindi Füme Nasıl Yenir?
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 15:19

reklam

Hindi füme, hindi göğsün derisi alınmamış hali ile baharat ve tuz ile fırına atılması ve tütsülenerek ön pişirmeye alınmasıdır.

Hindi Füme Nedir, Nasıl Yapılır?

Hindi füme hindi etinin göğüs kısmından yapılan ve tütsülenerek ön pişirmeden geçirilen bir ettir. Hindi füme özel baharatlar ile baharatlanarak bir süre dinlendirilir ve sonrasında fırına girerek ön pişirmeden geçirilir. Özel olarak tütsüleme işleminden geçen hindi eti hindi füme haline gelir ve tüketilir.

Hindi Füme Nasıl Yenir?

Hindi füme biraz da olsa tuzlu bir besin olduğundan yanında tuzsuz gıdalar ile tüketilmesi önerilir. Hindi fümeyi ısıtarak ya da hiçbir işlem uygulamadan yemek mümkündür.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam