Kastamonu'da toplu sünnet şöleni yapılacak! | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

8 Aralık 2023 - 16:07

Kastamonu’da toplu sünnet şöleni yapılacak!

reklam
Kastamonu’da toplu sünnet şöleni yapılacak!
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2019 - 13:03

41 views
reklam

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığınca toplu sünnet töreni organize edilecek.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kuzeykent Mahallesine muhtar seçilen Hakan Çölez, projelerini hayata geçirmeye başladı.

Muhtar Hakan Çölez; “Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı toplum yararına projelerimiz kapsamında Ramazan Bayramından sonra Haziran ayı içerisinde toplu sünnet töreni yapılacak. Temmuz ayında da sünnet olan çocuklarımız için mahalle mevliti ve sünnet şöleni gerçekleştirilecek. Bu törenle birlikte çocuğunu sünnet ettirmek isteyenlerin muhtarlığımıza bayramdan önce müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam