ocianews.comAcıbadem Escortizmir escort fiyatlarıgangbangankara escort bayandeneme bonusu veren sitelerbodrum escortizmit escort kizlardoedabeylikdüzü escortbahis sitelerideneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.turkcasino.net/http://www.milano2018.com/ http://www.elculturalsanmartin.org/şişli escortOnwin - www.foodmedelivers.comkingfeetspatxtattoocityconventionHoliganbet Girişkayseri escortfethiye escortankara escortjackgrinnagegaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortBostancı EscortMatbetBahçeşehir EscortKadıköy escortAnadolu yakası escortAtaşehir escortwww.experttowllc.comandybeckwithwww.elijahchurchills.comjackgrinnageizmir escorthttp://sdq-uae.com/vdcasino1xbettipobet girişredrubeporn sexaltyazılı pornobahis siteleriiddaa tahminleriwww.rustoys.comhttps://www.antalyakongresi.com/canlı casinoamplifeeder.comcasinosahabetmarsbahisPashagaming GirişBonus veren sitelerBetkolik GirişBetvole Girişdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.newstrendline.com/ultrabetdeneme bonusu veren siteler 2024Beylikdüzü Escortbedava bonusalanya escortfethiye escorthttps://bonus-avcisi.comdeneme bonusu

Börülce Nasıl Pişirilir? Buzluktan Çıkan Taze Börülceyi Pişirme Yöntemleri | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

30 Eylül 2023 - 12:07

Börülce Nasıl Pişirilir? Buzluktan Çıkan Taze Börülceyi Pişirme Yöntemleri

reklam
Börülce Nasıl Pişirilir? Buzluktan Çıkan Taze Börülceyi Pişirme Yöntemleri
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 15:17

reklam

Börülce, çok sevilen ve çok tüketilen bakliyatlardan birisidir. Börülcenin tüketilmesi uzmanlar tarafından sık bir şekilde önerilmektedir. 

 Börülce Nasıl Pişirilir? 

 Börülce pişirmek için gerekli olan malzemeler; Börülce fasulye, domates salçası, kuru soğan, yeşil biber, tuz, kırmızı biber, karabiber ve zeytinyağı gerekir. Börülce bir gün önce suda bekletilmelidir. Bunun sebebi pişirme süresinin kısa olmasıdır. Suda bekletilen börülceler süzülerek tencereye atılır ve üzerlerini geçecek kadar su ilave edilir. Daha sonra börülceler kaynamaya bırakılarak yumuşak kıvama gelene kadar 15 dk pişirilir. Daha sonra başka tencere içine yağ dökülerek kızması beklenir. Kızan yağa soğanlar atılarak kavrulma işlemi gerçekleştirilir. Biber, havuç ve soğan birlikte kavrulur. Salça eklenerek 5 dk daha kavrularak su ilave edilmelidir. Son aşama olarak baharat eklenir ve 20 dk daha pişmeye bırakılır. 

 Buzluktan Çıkan Taze Börülce Pişirme Yöntemleri 

 Normal zeytinyağlı börülceye göre tek farkı dondurulan börülce su kaybeder. Su kaybettiği için pişirme işlemi yapılırken daha fazla su ilave edilerek bu su açığı kapatılır. Yemeği yapmadan önce dikkat edilmesi gereken püf nokta ise börülcelerin tamamen çözülmüş olması gerektiğidir. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam