buca escort
Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir? | Cide Haber ve Eğlence Portalı bahis siteleriocianews.comataşehir escortanadolu yakası escortcanlı bahis siteleriescortAcıbadem Escortizmir escort kızlardeneme bonusu veren sitelerhttps://www.ertecongress.org/casino sitelerisweet bonanzacanlı casino sitelerislot sitelericasinoslot oynabahis sitelerikuşadası escortmalatya escortankara escort bayantatlı sözlük
Adana elit escort Alanya elit escort Anadolu yakası elit escort ankara elit escort Antalya elit escort Ataköy elit escort Avcılar elit escort Avrupa yakası elit escort Bahçelievler elit escort Bahçeşehir elit escort Bakırköy elit escort Başiktaş elit escort Beylikdüzü elit escort Bodrum elit escort Bursa elit escort Denizli elit escort Diyarbakır elit escort Esenyurt elit escort Eskişehir elit escort Etiler elit escort Fatih elit escort Gazinatep elit escort Halkalı elit escort istanbul elit escort İzmir elit escort İzmit elit escort Kadıköy elit escort Kayseri elit escort Kocaeli elit escort Konya elit escort Kurtköy elit escort Kuşadası elit escort Malatya elit escort Maltepe elit escort Mecidiyeköy elit escort Mersin elit escort Nişantaşı elit escort Pendik elit escort Muratpaşa elit escort Şirinevler elit escort Şişli elit escort Taksim elit escort Ümraniye elit escort

Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir? | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

26 Mart 2023 - 18:30

Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir?

reklam
Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir?
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 15:17

13 views
reklam

Bir haşlama yemeği olan gulaş, et ve sebzenin birleşimiyle ortaya çıkarılan lezzetli bir tariftir. Yemeğin adı Macarca’da ”sığır güden kişi, çoban” anlamına gelir. Kuşbaşı doğranmış etlerle bir nevi çorba tarzında sunuluyor. İşte, gulaş yemeği yapılışı…

GULAŞ NASIL YAPILIR?

Malzemeler:

1 kg dana kuşbaşı 3 adet soğan3 diş sarımsak4 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı un200 ml domates püresi1 litre su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı mercanköşk1 adet defne yaprağı

Yapılışı:

Öncelikle tereyağı tencerede eritilir ve doğranan soğanlar da ilave edilir. 

Soğanların pembeleşmesinin ardından doğranan sarımsaklar atılır ve 2-3 dakika kadar kavrulur. 

Kuşbaşı etler tencereye alınır ve suyunu çekene kadar pişirilir.

Baharatlarla birlikte mercanköşk, defne yaprağı ve domates püresi de ilave edilerek karıştırılır. 

Su da eklenerek un ilave edilir. Un eklenirken yavaşça karıştırılır ki topaklanma olmasın.

Tencere kapatılarak bir taşım kaynadıktan sonra kısık ateşte etler yumuşayana dek pişirilir. 

Sıcak halde suyuyla servis edilmeye hazır…

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam