ocianews.comAcıbadem Escortizmir escort fiyatlarıgangbangankara escort bayandeneme bonusu veren sitelerbodrum escortizmit escort kizlardoedabeylikdüzü escortbahis sitelerideneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.turkcasino.net/http://www.milano2018.com/ http://www.elculturalsanmartin.org/şişli escortOnwin - www.foodmedelivers.comkingfeetspatxtattoocityconventionHoliganbet Girişkayseri escortfethiye escortankara escortjackgrinnagegaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortBostancı EscortMatbetBahçeşehir EscortKadıköy escortAnadolu yakası escortAtaşehir escortwww.experttowllc.comandybeckwithwww.elijahchurchills.comjackgrinnageizmir escorthttp://sdq-uae.com/vdcasino1xbettipobet girişredrubeporn sexaltyazılı pornodeneme bonusubahis siteleriiddaa tahminleriwww.rustoys.comhttps://www.antalyakongresi.com/canlı casinoamplifeeder.comcasinosahabetmarsbahisPashagaming GirişBonus veren sitelerBetkolik GirişBetvole Girişdeneme bonusu veren sitelerhttps://www.newstrendline.com/ultrabet

Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir? | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

22 Eylül 2023 - 21:36

Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir?

reklam
Gulaş tarifi! Gulaş yemeği nasıl yapılır, hangi ülkeye aittir?
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 15:17

16 views
reklam

Bir haşlama yemeği olan gulaş, et ve sebzenin birleşimiyle ortaya çıkarılan lezzetli bir tariftir. Yemeğin adı Macarca’da ”sığır güden kişi, çoban” anlamına gelir. Kuşbaşı doğranmış etlerle bir nevi çorba tarzında sunuluyor. İşte, gulaş yemeği yapılışı…

GULAŞ NASIL YAPILIR?

Malzemeler:

1 kg dana kuşbaşı 3 adet soğan3 diş sarımsak4 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı un200 ml domates püresi1 litre su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı mercanköşk1 adet defne yaprağı

Yapılışı:

Öncelikle tereyağı tencerede eritilir ve doğranan soğanlar da ilave edilir. 

Soğanların pembeleşmesinin ardından doğranan sarımsaklar atılır ve 2-3 dakika kadar kavrulur. 

Kuşbaşı etler tencereye alınır ve suyunu çekene kadar pişirilir.

Baharatlarla birlikte mercanköşk, defne yaprağı ve domates püresi de ilave edilerek karıştırılır. 

Su da eklenerek un ilave edilir. Un eklenirken yavaşça karıştırılır ki topaklanma olmasın.

Tencere kapatılarak bir taşım kaynadıktan sonra kısık ateşte etler yumuşayana dek pişirilir. 

Sıcak halde suyuyla servis edilmeye hazır…

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam