buca escort
Karabuğday Nasıl Haşlanır Ve Nasıl Pişirilir? | Cide Haber ve Eğlence Portalı bahis siteleriocianews.comataşehir escortanadolu yakası escortcanlı bahis siteleriescortAcıbadem Escortizmir escort kızlardeneme bonusu veren sitelerhttps://www.ertecongress.org/casino sitelerisweet bonanzacanlı casino sitelerislot sitelericasinoslot oynabahis sitelerikuşadası escortmalatya escortankara escort bayan
Adana elit escort Alanya elit escort Anadolu yakası elit escort ankara elit escort Antalya elit escort Ataköy elit escort Avcılar elit escort Avrupa yakası elit escort Bahçelievler elit escort Bahçeşehir elit escort Bakırköy elit escort Başiktaş elit escort Beylikdüzü elit escort Bodrum elit escort Bursa elit escort Denizli elit escort Diyarbakır elit escort Esenyurt elit escort Eskişehir elit escort Etiler elit escort Fatih elit escort Gazinatep elit escort Halkalı elit escort istanbul elit escort İzmir elit escort İzmit elit escort Kadıköy elit escort Kayseri elit escort Kocaeli elit escort Konya elit escort Kurtköy elit escort Kuşadası elit escort Malatya elit escort Maltepe elit escort Mecidiyeköy elit escort Mersin elit escort Nişantaşı elit escort Pendik elit escort Muratpaşa elit escort Şirinevler elit escort Şişli elit escort Taksim elit escort Ümraniye elit escort

Karabuğday Nasıl Haşlanır Ve Nasıl Pişirilir? | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

22 Mart 2023 - 02:28

Karabuğday Nasıl Haşlanır Ve Nasıl Pişirilir?

reklam
Karabuğday Nasıl Haşlanır Ve Nasıl Pişirilir?
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 15:17

12 views
reklam

Bilimsel adı fagopyrum esculentum olan karabuğday, verimliliği buğdaya göre daha az olan bir üründür. Buğdaygiller familyasından olan karabuğday, nemli ve ılıman toprağı sevmektedir. Bu ürün genellikle tohumları için yetiştirilmektedir. Hem tarım için önem arz ederken aynı zamanda hayvancılıkta da kullanıldığı için önemli bir üründür.

 Karabuğday Nasıl Haşlanır ve Pişirilir?

 Karabuğday, yemek olarak özellikle pilav olarak tüketilen ve yemeklerin yanına çok yakışan lezzetli bir besindir. Lezzetli olmasının yanı sıra besleyicilik oranı da oldukça yüksektir. Karabuğday haşlanarak tüketilen bir üründür. Ancak karabuğdayı haşlamadan önce biraz suda bekletmek hem daha yumuşak hem de kolay haşlanmasını sağlayacaktır.

 Suda beklettikten sonra karabuğday tencere ya da düdüklüde 1 su bardağı karabuğday ve 1 buçuk su bardağı soğuk su eklenerek yaklaşık 20 dakikada haşlanmaktadır. Karabuğday haşlanırken içerisine bir miktar tuzda eklenerek daha lezzetli hale getirilebilir. Karabuğdayı pişirmekte kolay bir işlemdir. Öncelikte tavaya alınan karabuğdaylar bir miktar yağ ile bir kaç dakika kadar kavrulur. Ardından sıcak su eklenerek kapağı kapalı bir şekilde yüksek ateşte pişmeye bırakılır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam