buca escort
Sac Tava tarifi | Sac tava nasıl yapılır? İşte, MasterChef sac tava yapılışı | Cide Haber ve Eğlence Portalı bahis siteleriocianews.comataşehir escortanadolu yakası escortcanlı bahis siteleriescortAcıbadem Escortizmir escort kızlardeneme bonusu veren sitelerhttps://www.ertecongress.org/casino sitelerisweet bonanzacanlı casino sitelerislot sitelericasinoslot oynabahis sitelerikuşadası escortmalatya escortankara escort bayantatlı sözlük
Adana elit escort Alanya elit escort Anadolu yakası elit escort ankara elit escort Antalya elit escort Ataköy elit escort Avcılar elit escort Avrupa yakası elit escort Bahçelievler elit escort Bahçeşehir elit escort Bakırköy elit escort Başiktaş elit escort Beylikdüzü elit escort Bodrum elit escort Bursa elit escort Denizli elit escort Diyarbakır elit escort Esenyurt elit escort Eskişehir elit escort Etiler elit escort Fatih elit escort Gazinatep elit escort Halkalı elit escort istanbul elit escort İzmir elit escort İzmit elit escort Kadıköy elit escort Kayseri elit escort Kocaeli elit escort Konya elit escort Kurtköy elit escort Kuşadası elit escort Malatya elit escort Maltepe elit escort Mecidiyeköy elit escort Mersin elit escort Nişantaşı elit escort Pendik elit escort Muratpaşa elit escort Şirinevler elit escort Şişli elit escort Taksim elit escort Ümraniye elit escort

Sac Tava tarifi | Sac tava nasıl yapılır? İşte, MasterChef sac tava yapılışı | Cide Haber ve Eğlence PortalıCide Haber ve Eğlence Portalı

30 Mart 2023 - 01:48

Sac Tava tarifi | Sac tava nasıl yapılır? İşte, MasterChef sac tava yapılışı

reklam
Sac Tava tarifi | Sac tava nasıl yapılır? İşte, MasterChef sac tava yapılışı
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 15:17

13 views
reklam

Mutfaklarda olmazsa olmaz tarifler arasındaki sac tava, et ve sebzenin birleşimiyle damakları renklendiriyor. Türk sofralarında başlıca yemekler arasındadır. İşte, sac tava tarifi…

SAC TAVA NASIL YAPILIR?

Malzemeler:

400 gram kuşbaşı dana eti50 gram kuyruk yağı (tercihe göre)4 adet domates (kabuğu soyulmuş, küp doğranmış)4 adet sivri biber (doğranmış)1 adet kuru soğan (yemeklik doğranmış)2 diş sarımsak (ince kıyılmış)4 yemek kaşığı sıvı yağ1,5 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber2 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kekik

Yapılışı:

Yemeğin pişirileceği sac tava ocakta ısıtılır ve ardından sıvı yağ ile birlikte soğanlar kavurulur. 

Sivri biberler de ilave edilerek kavrulmaya devam edilir. Sonrasında kuşbaşı etler ve tercihe göre kuyruk yağları da eklenir, etler suyunu çekene kadar pişirilir. 

Sarımsak, tuz, karabiber, pul biber, kek de eklenir ve yaklaşık 3 dakika kadar bu şekilde kavrulur, sonrasında domatesler de ilave edilir. 

Domatesler orta ateşte piştikten sonra kısık ateşte yaklaşık olarak 10 dakika sac tava pişmeye bırakılır. 

 

 

 

 

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam